Пясък за горна обработка
Пясък за горна обработка за гладка игра на голф. Полезна информация от експертите за доставка на качествен пясък в цялата страна - инертни.com

Пясък за горна обработка

Пясъкът за горна обработка създава гладки, твърди повърхности за полагане. Страхотно голф игрище никога не е завършено и управителите на игрището знаят, че поддръжката е част от играта. Лекото и често подхранване с пясък създава гладки, твърди повърхности за полагане. Голфърите искат перфектни зелени, за да могат да покажат своите голф умения. Зеленото не трябва да е прекалено меко или твърде твърдо, твърде мокро или твърде сухо. Необходима е ангажираност и упорита работа, за да се запази правилният баланс върху зелените, така че играчите на голф да имат твърда, гладка и еластична повърхност за голф. Топ дресинг е от ключово значение.

Топ дресинг пясък

Тъй като голф игрищата са направени от жив материал, докато тревата расте, повърхността се променя. Страхотното голф игрище не е завършено след първоначалното изграждане и надзирателите на голф игрището разбират, че поддръжката е част от играта. Продължаващата поддръжка, която включва редовно подхранване на зелените, поддържа игрището да изглежда страхотно. Шлифоването помага за разрушаването на сламата, слой от органичен материал, който се натрупва с течение на времето в горната коренова зона. Този слой от живи и мъртви корени, корони и органични остатъци може да причини множество проблеми за голф игрище. Ако нивата на слама надвишават приблизително половин инч, зелените страдат по време на екстремни суша и влажни периоди. Зелените може да станат гъбести, да развият кафяви петна или да станат уязвими за скалпиране по време на косене. Шлифоването помага да се предпазите от всичко това. Пясъкът за подхранване се смесва с органичния слой, за да насърчи движението на въздуха и водата в почвата, което подобрява разграждането на органичния материал. Без редовно подхранване с пясък и аерация излишният органичен материал ще създаде меки, гъбести повърхности за поставяне, които задържат твърде много вода.

USGA® препоръки

Бяха направени много изследвания за определяне на крайните свойства на пясъка за подхранване. USGA определи препоръки въз основа на техните изследвания. Целият пясък за подхранване в Shoreline отговаря на препоръките на USGA за грижа и поддръжка на зеленина.

Пясък за подхранване на бреговата линия

Ние може да ви предоставим висококачествени материали за всеки проект. Използваме само превъзходни материали, за да създадем нашия пясък за подхранване. Нашият пясък за подхранване: Отговаря на всички препоръки на USGA® за подхранване на зелени площи Има постоянни размери на частиците Има голяма степен на перколация и инфилтрация Нашият пясък за подхранване се предлага в различни консистенции, за да отговори на специфичните нужди на вашия проект за голф игрище. Избирате от: 100% Топ дресинг пясък 90 / 10 Топ дресинг пясък с торф или компост 80 / 20 Топ дресинг пясък с торф или компост 70 / 30 Топ дресинг пясък с торф или компост Когато поръчвате пясък за подхранване от нас, вие поръчвате висококачествени материали на страхотна цена. С нашето изключително обслужване на клиентите и многото години опит, инертни.com са готови да си партнира с вас във вашия проект за голф игрище или нужди от поддръжка. Свържете се с нас днес. Имайте впредвид, че до всяко голф игрище трябва да има изградени и пречиствателни станции за води Още полезна и интересна информация може да намерите в нашата категория ПОЛЕЗНО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *