Привличайте повече трафик към вашия уебсайт с SEO

4 съвета за провеждане на устойчива кампания за изграждане на връзки

Търсите идеи за устойчиво изграждане на връзки? Ето пет практики, които няма да изгорят за шест месеца – или да навредят на уебсайта Ви. Линк билдинг.

Искам ли да правя линк билдинг?

Въпреки че отговорът е категорично отрицателен за по-голямата част от населението, като основната причина е времето, което трябва да се отдели на кампанията, всеки знае, че справедливостта на връзките е необходима част от уравнението за успешно провеждане. Така че това води до въпроса „Трябва ли да правя линк билдинг?“

Трябва ли да правя Link Building?

Отговорът на този въпрос зависи от вашата гледна точка за индустрията и къде се намира вашият сайт от гледна точка на собствения капитал. Сайтовете могат да се разделят в три категории, които определят колко време и усилия трябва да бъдат отделени на тези видове кампании:
 • Неустановен.
 • Установено.
 • Голяма марка.
Първи стъпки с устойчиво изграждане на връзки Не можете просто да „започнете да правите изграждане на линкове“, тъй като има много въпроси, които се нуждаят от отговори:
 • Кой посвещава времето си на това?
 • Какъв е процесът на идентифициране на връзки?
 • Как да избегнем да изглеждаме неестествено?
 • Мога ли да вярвам, че това няма да предизвика някакъв вид наказание срещу моя сайт?
Въпреки че всички тези въпроси са важни въпроси, които се нуждаят от отговори, те все още не говорят за по-важния всеобхватен: „Как да изградим връзки по устойчив начин?“
Привличайте повече трафик към вашия уебсайт с SEO
Подобрете онлайн присъствието на вашия бизнес с SEO кампания, която осигурява измеримите резултати, които искате! Насрочете безплатна консултация днес. По-долу са практики и идеи, които можете да опитате да стартирате устойчива кампания за изграждане на връзки, която няма да изгори за шест месеца или да изгори уебсайта Ви.
 1. Гледайте и помислете преди да действате
Нека използваме данни от хората! Кампаниите за изграждане на връзки обикновено са много късогледи по обхват, тъй като повечето хора мислят по този начин:
 • Потърсете подходящ сайт с висок авторитет на домейна.
 • Изпратете имейл за търсене с молба за връзка.
 • Надяваме се да получите отговор и да сключите сделка. Повторете.
 1. Станете по-конкретни
Фокусирайте се върху домейна като цяло. Проблемът с този подход е, че се фокусирате само върху цялостния авторитет на домейна, който, както споменах преди, всъщност не е реално нещо, въпреки че е широко приет показател.
 1. Формирайте партньорства
Няма абсолютно нищо лошо в сформирането на съюзи със сайтове и писатели, които правят неща, свързани с вашия бизнес. Блоговете за гости също са безопасни, дори препоръчителни, ако го правите по правилния начин. Проблемът с блоговете за гости произтича от мрежа от сайтове, които ги търгуваха напред-назад по неестествен начин, а не защото Google смяташе, че твърде много подходящи хора пишат за сайтовете на другия. Ако откриете съмишленици, които управляват уебсайтове във вашата индустрия и смятате, че има взаимна полза от приноса на сайтовете на другия, тогава трябва да го направите, просто го правете умерено и продължавайте да разширявате групата от хора, с които си партнираш .
 1. Работа с инфлуенсъри
В този свят нищо не може да се каже, че е сигурно, освен смъртта и че хората ще говорят за всичко в интернет. Без значение какъв продукт или услуга продавате, има хора, които се считат за експерти по този продукт или услуга – и много други хора слушат тези експерти. Вашата работа е да ги намерите. Повечето инфлуенсъри - независимо дали са писатели, влогъри или лектори - всъщност не е толкова трудно да ги привлечете. Прегледайте YouTube за хора, които преглеждат продукти или услуги като вашите, и им изпратете съобщение, за да видите дали са отворени за спонсориране.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *