Огледайте добре лимузината, когато я взимате

Какво трябва да знаете, ако сте решили да вземете лимузини под наем

Най-важното нещо, което наемателят на автомобил трябва да знае е тарифите за ползване на лимузината. Някои организации определят конкретен дневен пробег за автомобила. Наемателят на автомобила трябва да изминава определен пробег на ден – пробег. Ако пътува повече от определеното, тогава ще бъде начислена допълнителна такса за пробег. По правило се взема за всеки допълнителен изминат километър. Надценката може да бъде много висока. Необходимо е също така да се изясни какви са изискванията при предаване на автомобила на лизингодателя. Трябва ли колата да се напълни с гориво и да се види дали има газ в резервоара. Фирмата може просто да установи изисквания, че при доставката колата трябва да бъде напълно заредена с гориво.

Огледайте добре лимузината, когато я взимате

Преди да шофирате взетата под наем лимузина, трябва да го прегледате за повреди по каросерията и интериора на автомобила. Ако се открият дефекти и повреди по автомобила, те трябва да бъдат отстранени. Тъй като при предаване на автомобила ще бъде прегледан за дефекти. И може да възникне ситуация, при която наемателят може да бъде задължен да компенсира дефектите на автомобила, които са били налице по време на вземането. Необходимо е да се провери тялото за драскотини и вдлъбнатини. Проверете отвора на вратата. Също така, преди да наемете кола, по-добре е да прочетете отзивите на клиентите на уебсайта. Резервацията на лимузини от нашата компания ще Ви помогне, ако искате да организирате перфектната дата. Ние ще Ви помогнем да изберете най-романтичния модел лимузина и да декорирате автомобила в желания от вас стил. При поръчка на лимузини можете да изразите предпочитанията си относно шофьора. Можем да намерим за Вас любезен, галантен шофьор, който може да подкрепи всеки разговор. Или поръчаната от Вас лимузина ще бъде управлявана от шофьор, когото няма да видите или чуете по време на цялото пътуване. Изборът е Ваш. При поръчка на лимузини можем да обсъдим и музиката, която ще звучи по време на вашата романтична среща. Поръчката на лимузини при нас е гаранция, че ще получите перфектно организирана романтична среща, сватба, юбилей или друго събитие.

Подарете й цветя... и лимузина

Лимузините винаги се появяват на сватбата. Те се появяват в деня, когато две сърца са готови да се обединят завинаги. Поръчаната лимузина под наем винаги е украсена с цветя, балони и различни сватбени принадлежности. Колата се приближава до къщата на булката (или младоженеца в някои случаи), галантният шофьор отваря вратите и младите хора тръгват към щастието си. Сватбената лимузина се превръща в своеобразен пътеводител към бъдещия живот, към света на бъдещото щастие и семеен живот. И така, една лимузина може да бъде и предвестник или дори причина за бъдещо щастие заедно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *